Rudina Magjistari si “këngëtare”, 13 vjet më parë

View Gallery
11 Photos
Rudina Magjistari si “këngëtare”, 13 vjet më parë

Rudina Magjistari si “këngëtare”, 13 vjet më parë

Rudina Magjistari si “këngëtare”, 13 vjet më parë

Rudina Magjistari si “këngëtare”, 13 vjet më parë

Rudina Magjistari si “këngëtare”, 13 vjet më parë

Rudina Magjistari si “këngëtare”, 13 vjet më parë

Rudina Magjistari si “këngëtare”, 13 vjet më parë

Rudina Magjistari si “këngëtare”, 13 vjet më parë

Rudina Magjistari si “këngëtare”, 13 vjet më parë

Rudina Magjistari si “këngëtare”, 13 vjet më parë

Rudina Magjistari si “këngëtare”, 13 vjet më parë

Duket se koha ka ndalur në vend për një nga prezantueset më të dashura për publikun shqiptar, Rudina Magjistari. Ajo ka publikuar në instagram një pjesë të shkëputur nga “Maratona e Këngës 2003”, ku prezantuesja është duke improvizuar këngën “Lulet e Majit” e veshur me një fustan të kuq dhe elegante si gjithmonë.

Ndërkohë që përbri videos ajo shkruan me humor dhe nostalgji: “Një nga eksperiencat e mia të rralla në këngë”.

Video-ja e publikuar në Insagram:

Miremengjes! #tbt #2003 nje nga eksperiencat e mia te rralla ne kenge 😀😛

A post shared by RUDINA (@rudinamagjistari) on

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.