Shtatzënia e ‘papritur’ e Tunës: Zbulohet kush është babai!

View Gallery
4 Photos
Shtatzënia e ‘papritur’ e Tunës: Zbulohet kush është babai!

Shtatzënia e ‘papritur’ e Tunës: Zbulohet kush është babai!

Shtatzënia e ‘papritur’ e Tunës: Zbulohet kush është babai!

Shtatzënia e ‘papritur’ e Tunës: Zbulohet kush është babai!

Ditë më parë Express Rozë raportoi lajmin ekskluziv për shtatzëninë e Tunës. Tuna është munduar ta mohojë si lajm, megjithatë “Express” mëson se Tuna është në muajin e katërt të shtatzënisë dhe babai i fëmijës është Patris Berisha, vëllai i Robert Berishës. Çifti ditë më parë është fotografuar së bashku në një lokal në Prishtinë, ku këngëtarja nuk dukej në gjendjen më të mirë të mundshme. Tuna nuk ka shumë kohë që është ndarë nga reperi Cozman dhe thashethemet se ajo ka një të dashur të ri po dalin si të vërteta.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.