Mariah Carey braktiset nga i dashuri miliarder, por merr një “peshqesh” 10 mln dollarë!

View Gallery
10 Photos
Mariah Carey braktiset nga i dashuri miliarder, por merr një “peshqesh” 10 mln dollarë!

Mariah Carey braktiset nga i dashuri miliarder, por merr një “peshqesh” 10 mln dollarë!

Mariah Carey braktiset nga i dashuri miliarder, por merr një “peshqesh” 10 mln dollarë!

Mariah Carey braktiset nga i dashuri miliarder, por merr një “peshqesh” 10 mln dollarë!

Mariah Carey braktiset nga i dashuri miliarder, por merr një “peshqesh” 10 mln dollarë!

Mariah Carey braktiset nga i dashuri miliarder, por merr një “peshqesh” 10 mln dollarë!

Mariah Carey braktiset nga i dashuri miliarder, por merr një “peshqesh” 10 mln dollarë!

Mariah Carey braktiset nga i dashuri miliarder, por merr një “peshqesh” 10 mln dollarë!

Mariah Carey braktiset nga i dashuri miliarder, por merr një “peshqesh” 10 mln dollarë!

Mariah Carey braktiset nga i dashuri miliarder, por merr një “peshqesh” 10 mln dollarë!

Duket se miliarderi australian James Packer është ngopur shumë shpejt nga tekat e të dashurës së tij, këngëtares së famshme Mariah Carey. Mediat australiane shkruajnë se ai e ka lënë pas disa muajsh lidhje. 48-vjeçari është mërzitur nga shpenzimet e tepërta të saj. Packer është pronar i disa kazinove dhe një ndër njerëzit më të pasur në Australi. Por Carey pavarësisht ndarjes, nuk i ka kthyer unazën e fejesës e cila vlen 10 mln dollarë. Pa gjë nuk doli!No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.