Megan Fox, selfie i parë me djalin e tretë dymuajsh

Megan Fox solli në jetë djalin e tretë, Journey River Green, në fillim të muajit gusht. Aktorja Fox dhe bashkëshorti i saj Brian Austin Green deri më tani nuk ishin prononcuar, por Megan është gati tani ta japë këtë lajm.

Megan Fox dhe djali i saj
Megan Fox dhe djali i saj

30 vjeçarja ka gjetur një mënyrë për ta bërë publike mëmësinë e saj. Ajo ka postuar në Instagram një fotografi me djalin dymuajsh, të dy të shtrirë në shtrat.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.