Rikthehet moda e viteve ‘60, ja 10 veshje kult

View Gallery
11 Photos
Rikthehet moda e viteve ‘60, ja 10 veshje kult

Rikthehet moda e viteve ‘60, ja 10 veshje kult

Rikthehet moda e viteve ‘60, ja 10 veshje kult

Rikthehet moda e viteve ‘60, ja 10 veshje kult

Rikthehet moda e viteve ‘60, ja 10 veshje kult

Rikthehet moda e viteve ‘60, ja 10 veshje kult

Rikthehet moda e viteve ‘60, ja 10 veshje kult

Rikthehet moda e viteve ‘60, ja 10 veshje kult

Rikthehet moda e viteve ‘60, ja 10 veshje kult

Rikthehet moda e viteve ‘60, ja 10 veshje kult

Rikthehet moda e viteve ‘60, ja 10 veshje kult

Një guidë perfekte për të pasur një look të viteve ’60: janë 10 veshje që ju duhet të keni, nga palltot deri tek çizmet mbi gjunjë. Nuk ka asnjë dekadë që ka ndikuar modën femërore më shumë se vitet ’60. Në galerinë e mësipërme mund të gjeni 10 veshje kult që duhen pasur për të krijuar në ditët e sotme një look perfekt si në ato vite duke u frymëzuar jo si zakonisht tek mbretëreshat e streetstyle, por tek ikonat e viteve ’60 si, Wiggy, Jeans Shkrimpton dhe Catherine Deneuve.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.