Era Istrefi vendos një rekord me “Bon Bon”, por…

View Gallery
5 Photos
Era Istrefi vendos një rekord me “Bon Bon”, por…

Era Istrefi vendos një rekord me “Bon Bon”, por…

Era Istrefi vendos një rekord me “Bon Bon”, por…

Era Istrefi vendos një rekord me “Bon Bon”, por…

Era Istrefi vendos një rekord me “Bon Bon”, por…

Era Istrefi dhe super hiti i saj “Bon Bon” duket se nuk dinë të ndalen. Ditën e sotme kënga e Erës ka arritur një rekord që nuk është shkelur kurrë më parë nga një këngë shqiptare. Ajo ka arritur kuotën e 200 milionë klikimeve në Youtube. Kujtojmë që kënga e saj është hedhur në Youtube në 7 mars të 2016 dhe ka arritur shifrën e jashtëzakonshme për më pak se një vit. Megjithatë ajo nuk është ende kënga më e klikuar e të gjitha kohërave. Vendin e parë prej shumë kohësh e mban “Të ka lali shpirt” e Silva Gunbardhit me 226 milionë klikime. Ajo është publikuar në janar të 2013. Por me ritmet që po ecën kënga e Era Istrefit, besojmë se shumë shpejt do të arrijë të jetë kënga më e klikuar shqiptare e gjithë kohërave.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.