Kate Middleton shtatzënë për herë të tretë?

View Gallery
6 Photos
Kate Middleton shtatzënë për herë të tretë?

Kate Middleton shtatzënë për herë të tretë?

Kate Middleton shtatzënë për herë të tretë?

Kate Middleton shtatzënë për herë të tretë?

Kate Middleton shtatzënë për herë të tretë?

Kate Middleton shtatzënë për herë të tretë?

Në “thehollywoodgossip.com” raportohet se po. Sipas burimeve jo vetëm që Kate është shtatzënë por edhe dihet tashmë gjinia e fëmijës, madje edhe emri që do t’i vendosin. Kate Middleton dhe Prince William janë tashmë prindër të dy fëmijëve të mrekullueshëm… dhe rrugës është një vajzë! Një vogëlushe emri i së cilës flitet se do të jetë, Diana! Princesha e ndjerë humbi jetën në një aksident tragjik me makinë, një ngjarje që tronditi mbarë botën dhe për të cilën diskutohet ende sot. Flitet se William është shumë i lidhur pas kujtimit të së ëmës dhe Kate do ta nderojë atë në mënyrën më të bukur të mundshme.

Megjithatë sipas revistës “Star”: “Kate e di se sa shumë do të thotë kjo për William, dhe për të gjithë qytetarët e Anglisë”, thonë burime të afërta me Familjen Mbretërore.

Me lindjen e fëmijës vitin e ardhshëm, “do të jetë mënyra më perfekte për të treguar dashurinë e tyre për ikonën që ka rrëmbyer zemrat e botës mbarë”. Me të vërtetë do të jetë një nderim i madh.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.