Me kë është dashuruar Bebe Rexha?

View Gallery
4 Photos
Me kë është dashuruar Bebe Rexha?

Me kë është dashuruar Bebe Rexha?

Me kë është dashuruar Bebe Rexha?

Me kë është dashuruar Bebe Rexha?

Bebe Rexha duket se është e dashuruar, por nuk bëhet fjalë për një mashkull. Bëhet fjalë për qenushin e saj të vogël. Bebe shihet teksa puth qenushin e saj të zi të cilin e ka quajtur “Bear Rexha”. Ajo madje i ka hapur atij edhe një faqe Instagrami me emrin “Bear Rexha”. “Përshëndetje, emri im është Bear Rexha dhe mamaja ime është Bebe Rexha”, shkruhet në përshkrimin e faqes së qenushit. Shpresojmë që Bebe të mos ta ketë shumë seriozisht dashurinë me qenushin dhe ta shohim së shpejti në krah të një mashkulli, pse jo shqiptar, siç ka deklaruar ajo më parë në një intervistë.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.