8 VIP-at që u veshën njëlloj…

View Gallery
25 Photos
8 VIP-at që u veshën njëlloj…

Alexa Chung dhe Clemence Poesy
8 VIP-at që u veshën njëlloj…

Alexa Chung dhe Clemence Poesy

Alexa Chung dhe Clemence Poesy
8 VIP-at që u veshën njëlloj…

Alexa Chung dhe Clemence Poesy

Alexa Chung dhe Clemence Poesy
8 VIP-at që u veshën njëlloj…

Alexa Chung dhe Clemence Poesy

Taylor Swift dhe Amal Clooney
8 VIP-at që u veshën njëlloj…

Taylor Swift dhe Amal Clooney

Taylor Swift dhe Amal Clooney
8 VIP-at që u veshën njëlloj…

Taylor Swift dhe Amal Clooney

Taylor Swift dhe Amal Clooney
8 VIP-at që u veshën njëlloj…

Taylor Swift dhe Amal Clooney

Emma Watson dhe Jennifer Lawrence
8 VIP-at që u veshën njëlloj…

Emma Watson dhe Jennifer Lawrence

Emma Watson dhe Jennifer Lawrence
8 VIP-at që u veshën njëlloj…

Emma Watson dhe Jennifer Lawrence

Emma Watson dhe Jennifer Lawrence
8 VIP-at që u veshën njëlloj…

Emma Watson dhe Jennifer Lawrence

Kim Kardashian dhe Jennifer Lopez
8 VIP-at që u veshën njëlloj…

Kim Kardashian dhe Jennifer Lopez

Kim Kardashian dhe Jennifer Lopez
8 VIP-at që u veshën njëlloj…

Kim Kardashian dhe Jennifer Lopez

Kim Kardashian dhe Jennifer Lopez
8 VIP-at që u veshën njëlloj…

Kim Kardashian dhe Jennifer Lopez

Gwyneth Paltrow dhe Victoria Beckham
8 VIP-at që u veshën njëlloj…

Gwyneth Paltrow dhe Victoria Beckham

Gwyneth Paltrow dhe Victoria Beckham
8 VIP-at që u veshën njëlloj…

Gwyneth Paltrow dhe Victoria Beckham

Gwyneth Paltrow dhe Victoria Beckham
8 VIP-at që u veshën njëlloj…

Gwyneth Paltrow dhe Victoria Beckham

Rita Ora dhe Gwen Stefani
8 VIP-at që u veshën njëlloj…

Rita Ora dhe Gwen Stefani

Rita Ora dhe Gwen Stefani
8 VIP-at që u veshën njëlloj…

Rita Ora dhe Gwen Stefani

Rita Ora dhe Gwen Stefani
8 VIP-at që u veshën njëlloj…

Rita Ora dhe Gwen Stefani

Suki Waterhouse dhe Sienna Miller
8 VIP-at që u veshën njëlloj…

Suki Waterhouse dhe Sienna Miller

Suki Waterhouse and Sienna Miller
8 VIP-at që u veshën njëlloj…

Suki Waterhouse and Sienna Miller

Suki Waterhouse and Sienna Miller
8 VIP-at që u veshën njëlloj…

Suki Waterhouse and Sienna Miller

Kate Bosworth dhe Joan Smalls
8 VIP-at që u veshën njëlloj…

Kate Bosworth dhe Joan Smalls

Kate Bosworth dhe Joan Smalls
8 VIP-at që u veshën njëlloj…

Kate Bosworth dhe Joan Smalls

Kate Bosworth dhe Joan Smalls
8 VIP-at që u veshën njëlloj…

Kate Bosworth dhe Joan Smalls

Veshja e vip-ave në fakt ndikon drejtpërsëdrejti tek opinioni që publiku krijon për ta, sigurisht që edhe “zhveshja”… Të gjithë duan që veshja e tyre të jetë “unike” veçanërisht nëse je i famshëm, por jo gjithmonë ndodh kështu. Me sa duket edhe të famshmëve ndonjëherë u pëlqen të thyejnë “rregullat” dhe vishen në mënyrë të ngjashme, ose ndoshta diçka e tillë mund të ndodhë edhe pa dijeninë e tyre. Ka ndodhur edhe këtë vit, “dyshe” vipash me veshje pothuajse të njëjtë, madje edhe më shumë se njëherë. Dhe kur ndodh kështu atëherë mediet dhe rrjetet sociale nisin menjëherë të bëjnë krahasime apo sondazhe të tipit “Kujt i rri më mirë kjo veshje?”. Në galerinë e mësipërme ju ftojmë të shikoni se kush u vesh njësoj këtë vit dhe natyrisht të jepni dhe ju mendimin tuaj se kujt dëshironi t’i jepni notën maksimale…

Ska komente

Keni një mendim

Adresa juaj e email nuk do të publikohet.