Kjo këngë do t’ju lërë pa frymë…

View Gallery
4 Photos
Kjo këngë do t’ju lërë pa frymë…

Kjo këngë do t’ju lërë pa frymë…

Kjo këngë do t’ju lërë pa frymë…

Kjo këngë do t’ju lërë pa frymë…

Kënga “Halleluja” e Leonard Cohen është rikompozuar nga shumë, por vetëm pak kanë arritur t’i përçojnë ndjesitë që dhuron koveri akapela i interpretuar nga Pentatonix.

Kuinteti vokal amerikan, që arriti suksesin me fitoren e talentshow-t amerikan “The Sing-Off” është fituesi i dy “Grammy Awards”, ka publikuar koverin e këngës në Youtube, duke arritur thuajse 22 milionë klikime. Në video të 5-të gjenden në një shkretëtirë, dhe këndojnë pa shoqërim muzikor apo detaje të tjera narrative që mund të tërhiqnin vëmendjen. Vetëm me harmonizimin e zërave, rezultati është i pabesueshëm, emocionues.

                                                            /Bordo/Anila DedajNo Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.