Studenti shqiptar lë pa fjalë jurinë e “The Voice of Germany”

Ky student ka bërë që gjithë Gjermania të flasë për të. Ai quhet Shpresim Ahmeti dhe ka mahnitur me zërin e tij. Ahmeti ka performuar në “The Voice of Germany” duke lënë pa fjalë jurinë e spektaklit. Studenti 18-vjeçar shqiptar këndoi këngën “This is a man’s world” nga James Brown.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.