A është kjo shenja se po rindizet “zjarri” mes Jennifer Lopez dhe Marc Anthony?

View Gallery
7 Photos
A është kjo shenja se po rindizet “zjarri” mes Jennifer Lopez dhe Marc Anthony?

A është kjo shenja se po rindizet “zjarri” mes Jennifer Lopez dhe Marc Anthony?

A është kjo shenja se po rindizet “zjarri” mes Jennifer Lopez dhe Marc Anthony?

A është kjo shenja se po rindizet “zjarri” mes Jennifer Lopez dhe Marc Anthony?

A është kjo shenja se po rindizet “zjarri” mes Jennifer Lopez dhe Marc Anthony?

A është kjo shenja se po rindizet “zjarri” mes Jennifer Lopez dhe Marc Anthony?

A është kjo shenja se po rindizet “zjarri” mes Jennifer Lopez dhe Marc Anthony?

Ata kanë qenë një ndër çiftet më perfekte të shoubizit dhe ndarja e tyre hidhëroi shumë fansa, por kohët e fundit ata janë parë shumë shpesh bashkë. Marc Anthony dhe Jennifer Lopez kanë performuar në të njëjtën skenë për të tretën herë brenda pak javësh. Dyshja e këngëtarëve ka qenë në amfiteatrin Bayfron Park të ftuar nga Hillary Clinton.Lopez e Anthony tashmë janë duke bashkëpunuar për një album në gjuhën spanjolle, raportojnë mediat perëndimore. A janë këto shenjat se mund të ketë një ribashkim të tyre edhe sentimentalisht? Shpresojmë që po!No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.