Irina Shayk në Madame Figaro si Bordo, mesazh për femrat!

View Gallery
6 Photos
Irina Shayk në Madame Figaro si Bordo, mesazh për femrat!

Irina Shayk në Madame Figaro si Bordo, mesazh për femrat!

Irina Shayk në Madame Figaro si Bordo, mesazh për femrat!

Irina Shayk në Madame Figaro si Bordo, mesazh për femrat!

Irina Shayk në Madame Figaro si Bordo, mesazh për femrat!

Irina Shayk në Madame Figaro si Bordo, mesazh për femrat!

Modelja me famë botërore Irina Shayk ka qenë pjesë e kopertinës së revistës prestigjioze franceze “Madame Figaro”, që doli dy ditë më parë. Modelja ruse ka pozuar topless dhe me njërën dorë të vendosur në gjirin e saj të djathtë, duke u sensibilizuar me gjithë femrat që vuajnë nga kanceri i gjirit, si dhe për t’u kujtuar atyre të kujdesen për trupin e tyre. Kopertinë e “Madame Figaro”, ashtu si edhe ajo e krijuar nga Bordo në numrin e dalë në fillim të muajit tetor, kanë një mesazh të fuqishëm për gjithë femrat: Kujdesuni për veten! Të njëjtin mesazh në 1 tetor e dha dhe kopertina e “Bordo” ku modelja Andonia Dobi kishte vendosur dorën në krahun e majtë të gjoksit.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.