Fustanet më të bukur, (jo tamam) nusërie

View Gallery
43 Photos
Fustanet më të bukur, (jo tamam) nusërie

ALBERTA FERRETTI
Fustanet më të bukur, (jo tamam) nusërie

ALBERTA FERRETTI

CHRISTIAN SIRIANO
Fustanet më të bukur, (jo tamam) nusërie

CHRISTIAN SIRIANO

VIVETTA
Fustanet më të bukur, (jo tamam) nusërie

VIVETTA

CHRISTIAN DIOR
Fustanet më të bukur, (jo tamam) nusërie

CHRISTIAN DIOR

CAROLINA HERRERA
Fustanet më të bukur, (jo tamam) nusërie

CAROLINA HERRERA

ROCHAS
Fustanet më të bukur, (jo tamam) nusërie

ROCHAS

PHILOSOPHY DI LORENZO SERAFINI
Fustanet më të bukur, (jo tamam) nusërie

PHILOSOPHY DI LORENZO SERAFINI

BRANDON MAXWELL
Fustanet më të bukur, (jo tamam) nusërie

BRANDON MAXWELL

CAROLINA HERRERA
Fustanet më të bukur, (jo tamam) nusërie

CAROLINA HERRERA

RODARTE
Fustanet më të bukur, (jo tamam) nusërie

RODARTE

ALEXIS MABILLE
Fustanet më të bukur, (jo tamam) nusërie

ALEXIS MABILLE

BRANDON MAXWELL
Fustanet më të bukur, (jo tamam) nusërie

BRANDON MAXWELL

LUISA BECCARIA
Fustanet më të bukur, (jo tamam) nusërie

LUISA BECCARIA

VALENTINO
Fustanet më të bukur, (jo tamam) nusërie

VALENTINO

JENNY PACKHAM
Fustanet më të bukur, (jo tamam) nusërie

JENNY PACKHAM

ERMANNO SCERVINO
Fustanet më të bukur, (jo tamam) nusërie

ERMANNO SCERVINO

DELPOZO
Fustanet më të bukur, (jo tamam) nusërie

DELPOZO

DAKS
Fustanet më të bukur, (jo tamam) nusërie

DAKS

CHRISTIAN SIRIANO
Fustanet më të bukur, (jo tamam) nusërie

CHRISTIAN SIRIANO

CHLOÉ
Fustanet më të bukur, (jo tamam) nusërie

CHLOÉ

BRANDON MAXWELL
Fustanet më të bukur, (jo tamam) nusërie

BRANDON MAXWELL

RODARTE
Fustanet më të bukur, (jo tamam) nusërie

RODARTE

ZAC POSEN
Fustanet më të bukur, (jo tamam) nusërie

ZAC POSEN

JASON WU
Fustanet më të bukur, (jo tamam) nusërie

JASON WU

OSCAR DE LA RENTA
Fustanet më të bukur, (jo tamam) nusërie

OSCAR DE LA RENTA

LANVIN
Fustanet më të bukur, (jo tamam) nusërie

LANVIN

DAKS
Fustanet më të bukur, (jo tamam) nusërie

DAKS

RODARTE
Fustanet më të bukur, (jo tamam) nusërie

RODARTE

CHRISTIAN DIOR
Fustanet më të bukur, (jo tamam) nusërie

CHRISTIAN DIOR

OLIVIER THEYSKENS
Fustanet më të bukur, (jo tamam) nusërie

OLIVIER THEYSKENS

CHRISTIAN DIOR
Fustanet më të bukur, (jo tamam) nusërie

CHRISTIAN DIOR

PREEN
Fustanet më të bukur, (jo tamam) nusërie

PREEN

ROCHAS
Fustanet më të bukur, (jo tamam) nusërie

ROCHAS

SIMONE ROCHA
Fustanet më të bukur, (jo tamam) nusërie

SIMONE ROCHA

CAROLINA HERRERA
Fustanet më të bukur, (jo tamam) nusërie

CAROLINA HERRERA

TIBI
Fustanet më të bukur, (jo tamam) nusërie

TIBI

VICTORIA BECKHAM
Fustanet më të bukur, (jo tamam) nusërie

VICTORIA BECKHAM

BRANDON MAXWELL
Fustanet më të bukur, (jo tamam) nusërie

BRANDON MAXWELL

OSCAR DE LA RENTA
Fustanet më të bukur, (jo tamam) nusërie

OSCAR DE LA RENTA

N° 21
Fustanet më të bukur, (jo tamam) nusërie

N° 21

GARETH PUGH
Fustanet më të bukur, (jo tamam) nusërie

GARETH PUGH

ANTONIO BERARDI
Fustanet më të bukur, (jo tamam) nusërie

ANTONIO BERARDI

/Bordo/Anila Dedaj

Ka edhe nga ato që refuzojnë të veshin fustanin klasik të nusërisë. Duke preferuar kështu fustane të bardhë, të gjatë dhe romantik. Jo tamam fustane nusërie, por gjithsesi perfekt edhe për ditën më të bukur të çdo femre.  Ja se cilët janë klasifikuar si më të bukurit për pranverën e ardhshme

Disa gra e refuzojnë idenë klasike për të veshur fustan nusërie tradicional. Çështje shijesh, por ndikon gjithashtu natyra e njeriut. Disa prej nuseve të ardhshme preferojnë të jetojnë këtë moment ndoshta në një mënyrë më relaksuese dhe më të lehtë, dhe ideja e fustanit të madh dhe të ngarkuar për të thënë po në altar apo para kryetarit të bashkisë i vendos disi në siklet.

Ndoshta është edhe një çështje psikologjike apo thjesht skaramantike. Në rregull për tu martuar në fustan të gjatë, dhe të bardhë, apo ndoshta edhe me vello… por fustanin klasik të nusërisë as që nuk e mendojnë. Ka edhe gra që mendojnë në këtë mënyrë “do të doja një fustan të bardhë që të kem mundësi ta vesh përsëri në të ardhmen” .

Dhe përzgjedhja në galerinë e mësipërme, u dedikohet pikërisht këtyre grave. Janë seleksionuar nga revista VanityFair  fustanet më të bukur nga sfilatat për Pranverë-verë 2017 për t’i përmbushur të gjitha aspektativat e tyre, dhe që sigurisht shoqëruar me aksesorët e duhur do të ndihën si në përralla (nga ato modernet)…

Ska komente

Keni një mendim

Adresa juaj e email nuk do të publikohet.