Magjia e papërsëritshme e natyrës: për këtë foto u deshën 6 vjet

View Gallery
2 Photos
Magjia e papërsëritshme e natyrës: për këtë foto u deshën 6 vjet

Magjia e papërsëritshme e natyrës: për këtë foto u deshën 6 vjet

U deshën 4600 orë pune dhe 720 mijë të shkrepura, por në fund rezultati është ai që ka rëndësi. Dhe duke u nisur nga bukuria e këtij imazhi, lodhja e Alan McFayden ia ka vlejtur. Fotografi 47-vjeçar me origjinë skoceze ia ka dalë të kap momentin preciz kur një zog i quajtur martin peshkatari, dhe që fluturon shumë shpejt është duke u zhytur në ujë.

                                                                                                                               /Bordo/A.DNo Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.