Rihanna, fansat e saj dhe Tuna me të njëjtin pelush

Halloween-i mund të jetë momenti i duhur për t’u dukur të frikshëm, por disa duan që të duken seksi. Kështu ka bërë një grup vajzash, fanse të Rihanna-s, të cilat zgjodhën për Halloween-in një nga pamjet më ikonike të kohëve të fundit të këngëtares.

Rihanna
Rihanna

E kemi fjalën për pelushin në formë zemre ngjyrë të kuqe që Rihanna veshi në muajin shtator e që më pas u bë frymëzim edhe për një këngëtare shqiptare. Tuna, në klipin e këngës “Zemra jem” në bashkëpunim me reperin Vig Poppa, zgjodhi të vishte të njëjtin pelush.

Tuna
Tuna
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.