27 fustanet më të bukur nga java e modës në New York

View Gallery
28 Photos
27 fustanet më të bukur nga java e modës në New York

MARCHESA
27 fustanet më të bukur nga java e modës në New York

MARCHESA

MARCHESA
27 fustanet më të bukur nga java e modës në New York

MARCHESA

J.MENDEL
27 fustanet më të bukur nga java e modës në New York

J.MENDEL

J.MENDEL
27 fustanet më të bukur nga java e modës në New York

J.MENDEL

DELPOZO
27 fustanet më të bukur nga java e modës në New York

DELPOZO

MICHAEL KORS
27 fustanet më të bukur nga java e modës në New York

MICHAEL KORS

MONIQUE LHUILLIER
27 fustanet më të bukur nga java e modës në New York

MONIQUE LHUILLIER

MONIQUE LHUILLIER
27 fustanet më të bukur nga java e modës në New York

MONIQUE LHUILLIER

ZAC POSEN
27 fustanet më të bukur nga java e modës në New York

ZAC POSEN

REEM ACRA
27 fustanet më të bukur nga java e modës në New York

REEM ACRA

OSCAR DE LA RENTA
27 fustanet më të bukur nga java e modës në New York

OSCAR DE LA RENTA

OSCAR DE LA RENTA
27 fustanet më të bukur nga java e modës në New York

OSCAR DE LA RENTA

ROSE ASSOULIN
27 fustanet më të bukur nga java e modës në New York

ROSE ASSOULIN

BRANDON MAXWELL
27 fustanet më të bukur nga java e modës në New York

BRANDON MAXWELL

CAROLINA HERRERA
27 fustanet më të bukur nga java e modës në New York

CAROLINA HERRERA

CAROLINA HERRERA
27 fustanet më të bukur nga java e modës në New York

CAROLINA HERRERA

PRABAL GURUNG
27 fustanet më të bukur nga java e modës në New York

PRABAL GURUNG

ALTUZARRA
27 fustanet më të bukur nga java e modës në New York

ALTUZARRA

ALTUZARRA
27 fustanet më të bukur nga java e modës në New York

ALTUZARRA

MONSE
27 fustanet më të bukur nga java e modës në New York

MONSE

ALTUZARRA
27 fustanet më të bukur nga java e modës në New York

ALTUZARRA

MONSE
27 fustanet më të bukur nga java e modës në New York

MONSE

MONSE
27 fustanet më të bukur nga java e modës në New York

MONSE

CHRISTIAN SIRIANO
27 fustanet më të bukur nga java e modës në New York

CHRISTIAN SIRIANO

JASON WU
27 fustanet më të bukur nga java e modës në New York

JASON WU

JASON WU
27 fustanet më të bukur nga java e modës në New York

JASON WU

ADAM SELMAN
27 fustanet më të bukur nga java e modës në New York

ADAM SELMAN

Java e modës në New York, e quajtur edhe e modës Mercedes-Benz për shkak të sponsorizimit të saj, është një javë mode që mbahet në New York dy herë në vit, në shkurt dhe në shtator. Është konsideruar një nga “Big Four”, katër javët më të mëdha të modës në botë, bashkë me ato në Paris, Londër dhe Milano.

Në galerinë e mësipërme janë përzgjedhur disa nga fustanet më të bukur nga sfilatat Pranverë 2017. Përgatituni më herët për fustanet që do të shikoni në tapetin e kuq të veshur nga divat tuaja të preferuara…

/Bordo/A.D

Ska komente

Keni një mendim

Adresa juaj e email nuk do të publikohet.