Transformimi i VIP-ave për Halloween

View Gallery
8 Photos
Transformimi i VIP-ave për Halloween

Aurela Gaçe

Transformimi i VIP-ave për Halloween

Enca Haxhiaj

Transformimi i VIP-ave për Halloween

Greta Koçi

Transformimi i VIP-ave për Halloween

Alketa Vejsiu

Transformimi i VIP-ave për Halloween

Robert Aliaj

Transformimi i VIP-ave për Halloween

Jonida Maliqi

Transformimi i VIP-ave për Halloween

Era Istrefi

Transformimi i VIP-ave për Halloween

Valbona Selimllari

Fjala Halloween vjen nga togfjalëshi “All Hallows Eve” apo Nata e Gjithë Shenjtorëve.

Kjo natë koinçidonte me fundin e stinës së verës dhe ngjyra tipike ishte portokallia, për të kujtuar periudhën e korrjes, pra fundin e verës dhe e zeza simbolizonte errësirën e dimrit.

Tregon një legjendë se shpirtrat e të vdekurve gjatë vitit, ktheheshin natën e 31 tetorit në kërkim të një trupi për ta zotëruar për një vit të tërë…

Festa e Halloween-it ka nisur vitet e fundit të festohet edhe në vendin tonë jo vetëm nga fëmijët por edhe të rriturit. Këto foto ju tregojnë se si janë transformuar disa nga VIP-at në vendin tonë.

              /Bordo/ A.DNo Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.