Fotot e nxehta të këngëtares shqiptare në median prestigjioze spanjolle

View Gallery
12 Photos
Fotot e nxehta të këngëtares shqiptare në median prestigjioze spanjolle

Fotot e nxehta të këngëtares shqiptare në median prestigjioze spanjolle

Fotot e nxehta të këngëtares shqiptare në median prestigjioze spanjolle

Fotot e nxehta të këngëtares shqiptare në median prestigjioze spanjolle

Fotot e nxehta të këngëtares shqiptare në median prestigjioze spanjolle

Fotot e nxehta të këngëtares shqiptare në median prestigjioze spanjolle

Fotot e nxehta të këngëtares shqiptare në median prestigjioze spanjolle

Fotot e nxehta të këngëtares shqiptare në median prestigjioze spanjolle

Fotot e nxehta të këngëtares shqiptare në median prestigjioze spanjolle

Fotot e nxehta të këngëtares shqiptare në median prestigjioze spanjolle

Fotot e nxehta të këngëtares shqiptare në median prestigjioze spanjolle

Fotot e nxehta të këngëtares shqiptare në median prestigjioze spanjolle

Ajo është ndër këngëtaret shqiptare më të njohura dhe fama e saj ka kapërcyer edhe Oqeanin Atlantik. Por tanimë Bleona Qeretit i ka kushtuar një artikull të tërë edhe media spanjolle “AS”. Në rubrikën “Vajzat e AS”, media shkruan edhe për Bleonën duke postuar edhe disa foto të nxehta të saj. “Bleona Qereti është një këngëtare e suksesshme shqiptare që jeton në SHBA. Ajo është krenare për vendin e saj dhe ndjek aktivisht aktualitetin shqiptar”, shkruan AS.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.