Vendi më i pazakontë! Soni Malaj rrëfen njohjen me të dashurin

View Gallery
6 Photos
Vendi më i pazakontë! Soni Malaj rrëfen njohjen me të dashurin

Vendi më i pazakontë! Soni Malaj rrëfen njohjen me të dashurin

Vendi më i pazakontë! Soni Malaj rrëfen njohjen me të dashurin

Vendi më i pazakontë! Soni Malaj rrëfen njohjen me të dashurin

Vendi më i pazakontë! Soni Malaj rrëfen njohjen me të dashurin

Vendi më i pazakontë! Soni Malaj rrëfen njohjen me të dashurin

Soni Malaj duket se ka rënë “kokë e këmbë” në dashuri dhe për herë të parë është rrëfyer 360 gradë në një emision në Kosovë. Ajo ka treguar se si është njohur me Klevin, të dashurin e ri, dhe se ka qenë një dashuri me shikim të parë. “Është spekuluar se jemi njohur në palestër, por në fakt jo. Takimi ynë i parë ka qenë nëpërmjet një mikeshës sonë të përbashkët, ka qenë një takim i rastësishëm. Unë e kisha takuar edhe herë të tjera, por nuk e mbaja mend. Ai as nuk më ka parë. Unë e kam pasur në profil. Ka qenë punë e pasurive të patundshme, apartamente, që është edhe biznesi i tij”, ka rrëfyer Soni.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.