15 çifte të famshme që dëshmojnë se dashuria e vërtetë zgjat përgjithmonë

View Gallery
15 Photos
15 çifte të famshme që dëshmojnë se dashuria e vërtetë zgjat përgjithmonë

Meryl Streep dhe Don Gummer; 38 vite martesë

15 çifte të famshme që dëshmojnë se dashuria e vërtetë zgjat përgjithmonë

Denzel dhe Paulette Washington; 33 vite martesë

15 çifte të famshme që dëshmojnë se dashuria e vërtetë zgjat përgjithmonë

Goldie Hawn dhe Kurt Russell; 33 vite martesë

15 çifte të famshme që dëshmojnë se dashuria e vërtetë zgjat përgjithmonë

Oprah Winfrey dhe Stedman Graham; 30 vite martesë

15 çifte të famshme që dëshmojnë se dashuria e vërtetë zgjat përgjithmonë

Tom Hanks dhe Rita Wilson; 28 vite martesë

15 çifte të famshme që dëshmojnë se dashuria e vërtetë zgjat përgjithmonë

Michael J. Fox dhe Tracy Pollan; 28 vite martesë

15 çifte të famshme që dëshmojnë se dashuria e vërtetë zgjat përgjithmonë

John Travolta dhe Kelly Preston; 25 vite martesë

15 çifte të famshme që dëshmojnë se dashuria e vërtetë zgjat përgjithmonë

Sting dhe Trudie Styler; 24 vite martesë

15 çifte të famshme që dëshmojnë se dashuria e vërtetë zgjat përgjithmonë

Michelle Pfeiffer dhe David E. Kelley; 23 vite martesë

15 çifte të famshme që dëshmojnë se dashuria e vërtetë zgjat përgjithmonë

Hugh Jackman dhe Deborra-Lee Furness; 20 vite martesë

15 çifte të famshme që dëshmojnë se dashuria e vërtetë zgjat përgjithmonë

Will Smith dhe Jada Pinkett Smith; 19 vite martesë

15 çifte të famshme që dëshmojnë se dashuria e vërtetë zgjat përgjithmonë

Sarah Jessica Parker dhe Matthew Broderick; 19 vite martesë

15 çifte të famshme që dëshmojnë se dashuria e vërtetë zgjat përgjithmonë

Felicity Huffman dhe William H. Macy; 19 vite martesë

15 çifte të famshme që dëshmojnë se dashuria e vërtetë zgjat përgjithmonë

David dhe Victoria Beckham; 17 vite martesë

15 çifte të famshme që dëshmojnë se dashuria e vërtetë zgjat përgjithmonë

Danny DeVito dhe Rhea Perlman; 34 vite martesë

Në një kohë që po krijohet përshtypja se çiftet e famshëm janë të destinuar të ndahen, ne ju sjellim 15 çifte të mrekullueshëm në Hollywood që dëshmojnë të kundërtën. Nga ata çifte që edhe pse jeta e tyre nuk është tërësisht private kanë ditur ta “mbrojnë” dashurinë e tyre më së miri, duke i qëndruar pranë njëri-tjetrit në kohë të mira dhe të vështira. Secili prej tyre ka më shumë se një dekadë së bashku dhe duken të dashuruar si ditën e parë…

                                                                                                                             /Bordo/ A.DNo Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.