Bëmë baba të të ngjaj! Kur djemtë e VIP-ave janë identik me baballarët

View Gallery
7 Photos
Pierce Brosnan (42 vjeç) dhe
Sean Brosnan (32 vjeç)
Bëmë baba të të ngjaj! Kur djemtë e VIP-ave janë identik me baballarët

Pierce Brosnan (42 vjeç) dhe Sean Brosnan (32 vjeç)

David Beckham (17 vjeç) dhe
Brooklyn Beckham (16 vjeç)
Bëmë baba të të ngjaj! Kur djemtë e VIP-ave janë identik me baballarët

David Beckham (17 vjeç) dhe Brooklyn Beckham (16 vjeç)

Jude Law (25 vjeç) dhe
Rafferty Law (18 vjeç)
Bëmë baba të të ngjaj! Kur djemtë e VIP-ave janë identik me baballarët

Jude Law (25 vjeç) dhe Rafferty Law (18 vjeç)

Jude Law (25 vjeç) dhe
Rafferty Law (18 vjeç)
Bëmë baba të të ngjaj! Kur djemtë e VIP-ave janë identik me baballarët

Jude Law (25 vjeç) dhe Rafferty Law (18 vjeç)

Tom Hanks (37 vjeç) and
Colin Hanks (39vjeç)
Bëmë baba të të ngjaj! Kur djemtë e VIP-ave janë identik me baballarët

Tom Hanks (37 vjeç) and Colin Hanks (39vjeç)

Paul McCartney (38 vjeç) and
James McCartney (35 vjeç)
Bëmë baba të të ngjaj! Kur djemtë e VIP-ave janë identik me baballarët

Paul McCartney (38 vjeç) and James McCartney (35 vjeç)

John Lennon (32 vjeç) dhe
Sean Lennon (28 vjeç)
Bëmë baba të të ngjaj! Kur djemtë e VIP-ave janë identik me baballarët

John Lennon (32 vjeç) dhe Sean Lennon (28 vjeç)

Koha kalon shumë shpejt, dhe vjen një pikë që ne harrojmë se si kanë qenë heronjtë tanë të preferuar kur ata ishin të rinj, të talentuar dhe plot me potenciale në skenë. Ndonjëherë reflektimi i tyre duket pikërisht në fytyrat e freskëta të fëmijëve, të cilët kanë qenë shumë me fat që kanë trashëguar këto gjene të mrekullueshme. Në galerinë e mësipërme mund të shikoni disa raste kur djali ngjason me babain VIP, shoqëruar me moshën kur baba dhe bir janë dukur thuajse si binjakë, mund të bindeni lehtësisht për fuqinë edhe magjinë e gjenetikës…

                                                                                                         /Bordo/ A.D

Ska komente

Keni një mendim

Adresa juaj e email nuk do të publikohet.