Çfarë ëndërron Lori Hoxha kur është në zyrë…

View Gallery
5 Photos
Çfarë ëndërron Lori Hoxha kur është në zyrë…

Çfarë ëndërron Lori Hoxha kur është në zyrë…

Çfarë ëndërron Lori Hoxha kur është në zyrë…

Çfarë ëndërron Lori Hoxha kur është në zyrë…

Çfarë ëndërron Lori Hoxha kur është në zyrë…

E kemi lënë verën pas, por për kë ka kaluar pushime të paharrueshme, në këto ditë me shi mund të bëhet nostalgjike. Ndodh kështu edhe me Lori Hoxhën, vajzën e themeluesit të Top Medias, të të ndjerit Dritan Hoxha, teksa gjendet në zyrat e saj në Kashar në këto ditë, kur dimiri sapo ka trokitur ajo kujton pushimet e saj verore. Duket fantastik vendi, një ambient i këndshëm me natyrë përrallore dhe Lori është në harmoni të plotë me të, në forma perfekte dhe një veshje verore në bardhë e zi që e bëjnë të duket e mrekullueshme.

Në foton që ajo ka publikuar në Instagram ka shkruar në anglisht “momentalisht në Kashar duke ëndërruar këtë…”No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.