Ema Andrea, Marsela Çibukaj dhe Sara Kapo do t’ju lënë pa gjumë

Një emision i ri do të nisë së shpejti në Radio-Televizionin Shqiptar, nën drejtimin e emrave të njohur të teatrit dhe muzikës siç janë Ema Andrea dhe Marsela Çibukaj. Dyshes i bashkohet edhe vajza e aktores Andrea, Sara Kapo. Emisioni do të titullohet “Turni 3”, i cili do të jetë një takim intim, i drejtpërdrejtë, çdo natë ndryshe, për të shoqëruar të pagjumët që shikojnë ekranin e TVSH-së dhe dëgjojnë valët e Radio Tiranës.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.