Ndryshimi i madh i Nicole Scherzinger, ja vendimi drastik që ka marrë

View Gallery
6 Photos
Ndryshimi i madh i Nicole Scherzinger, ja vendimi drastik që ka marrë

Ndryshimi i madh i Nicole Scherzinger, ja vendimi drastik që ka marrë

Ndryshimi i madh i Nicole Scherzinger, ja vendimi drastik që ka marrë

Ndryshimi i madh i Nicole Scherzinger, ja vendimi drastik që ka marrë

Ndryshimi i madh i Nicole Scherzinger, ja vendimi drastik që ka marrë

Ndryshimi i madh i Nicole Scherzinger, ja vendimi drastik që ka marrë

Nicole Scherzinger duket se nuk po gjen karar me meshkujt që pas ndarjes së bujshme me pilotin Lewis Hamilton dhe ndoshta kjo ka qenë arsyeja që ka marrë një vendim drastik për të ndryshuar pamjen e saj. Ajo ka bërë një ndërhyrje kirurgjikale duke ndryshuar madhësinë e gjoksit. Siç mund të shihni edhe në galerinë e fotove, Nicole ka një gjoks të bëshëm tashmë. Shpresojmë t’i sjellë fat…No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.