Premtimi që Rita Ora u bëri fansave për albumin e ardhshëm

View Gallery
5 Photos
Premtimi që Rita Ora u bëri fansave për albumin e ardhshëm

Premtimi që Rita Ora u bëri fansave për albumin e ardhshëm

Premtimi që Rita Ora u bëri fansave për albumin e ardhshëm

Premtimi që Rita Ora u bëri fansave për albumin e ardhshëm

Premtimi që Rita Ora u bëri fansave për albumin e ardhshëm

Rita Ora po përgatitet të lëshojë në treg një album të ri dhe para daljes së tij u ka bërë një premtim fansave të shumtë. Ajo ka deklaruar se në albumin e ri fansat “mund të ndjejnë influencën e Londrës”, shkruajnë mediat britanike. Gjithashtu Rita ka thënë se albumi i saj “ka të bëjë me gjithcka duke qenë refugjate, arritja nga Kosova dhe jetesa në Londër, qytetin mahnitës me drita dhe plotë jetë”.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.