Njoftimi shokues i Michael Bublé: Braktis muzikën, im bir ka kancer!

View Gallery
4 Photos
Njoftimi shokues i Michael Bublé: Braktis muzikën, im bir ka kancer!

Njoftimi shokues i Michael Bublé: Braktis muzikën, im bir ka kancer!

Njoftimi shokues i Michael Bublé: Braktis muzikën, im bir ka kancer!

Njoftimi shokues i Michael Bublé: Braktis muzikën, im bir ka kancer!

Këngëtari i njohur Michael Bublé ka dhënë një njoftim që ka shokuar fansat e tij dhe të afërmit. Bublé ka deklaruar se do të braktisë muzikën. Shkaku është sëmundja e rëndë që ka i biri tre-vjeçar. Ai është diagnostikuar me kancer. Njoftimin këngëtari e ka dhënë në Facebook. “Unë dhe gruaja ime kemi vendosur që për një kohë të pacaktuar të lëmë mënjanë profesionet tona për t’iu përkushtuar djalit tonë Noah. Ai është me kancer dhe po kurohet në SHBA. Shpresoj që të luteni për ne pasi kemi një rrugë të gjatë e të vështirë përpara dhe shpresoj që me ndihmën e familjes, miqve dhe fansave ta fitojmë këtë betejë, në dashtë Zoti”, shkruan Bublé në FB e tij.

Ska komente

Keni një mendim

Adresa juaj e email nuk do të publikohet.