Obama i këndon “Purple Rain” fëmijës së maskuar si Prince

View Gallery
5 Photos
Obama i këndon “Purple Rain” fëmijës së maskuar si Prince

Obama i këndon “Purple Rain” fëmijës së maskuar si Prince

Obama i këndon “Purple Rain” fëmijës së maskuar si Prince

Obama i këndon “Purple Rain” fëmijës së maskuar si Prince

Obama i këndon “Purple Rain” fëmijës së maskuar si Prince

Presidenti i Shteteve të Bashkuara është një admirues i madh i Prince dhe për këtë arsye, gjatë festës së Halloween-it pak ditë më parë ndërsa po shpërndate karamele sapo hasi një fëmijë të maskuar si ikona e muzikës pop, nisi menjëherë t’i këndonte vogëlushit një pjesë nga kënga më e famshme e tij.

Në video-n e publikuar në Instagram, nga xhaxhai i vogëlushit Prince, Obama pyet fëmijën: “Hey Prince, si je?” dhe pastaj nis të këndoj “Purple Rain” ndërsa i jep vogëlushit karamelen.

Xhaxhai  fëmijës ka publikuar gjithashtu foto të tjera nga eventi i Halloween-it në Shtëpinë e Bardhë në Twitter.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.