Si ishte veshur familja Kardashian-Jenner në ditëlindjen e Kendall-it

View Gallery
6 Photos
Kendall Jenner
Si ishte veshur familja Kardashian-Jenner në ditëlindjen e Kendall-it

Kendall Jenner

Kylie Jenner
Si ishte veshur familja Kardashian-Jenner në ditëlindjen e Kendall-it

Kylie Jenner

Caitlyn Jenner
Si ishte veshur familja Kardashian-Jenner në ditëlindjen e Kendall-it

Caitlyn Jenner

Khloe Kardashian
Si ishte veshur familja Kardashian-Jenner në ditëlindjen e Kendall-it

Khloe Kardashian

Kourtney Kardashian
Si ishte veshur familja Kardashian-Jenner në ditëlindjen e Kendall-it

Kourtney Kardashian

Kris Jenner
Si ishte veshur familja Kardashian-Jenner në ditëlindjen e Kendall-it

Kris Jenner

Kendall Jenner ka festuar 21 vjetorin e lindjes ndërsa ka organizuar një festë ku kanë qenë të pranishëm familjarë, miq por edhe personazhe të famshëm. Ndonëse nuk ka patur një kod veshjeje për t’u respektuar, duket se zonjat dhe zonjushat e familjes së madhe Kardashian-Jenner kanë preferuar një pamje total black. Shikoni në galeri se si ishin veshur motrat dhe nëna e tyre.

Ska komente

Keni një mendim

Adresa juaj e email nuk do të publikohet.