Seksi dhe e “lagur”, Afërdita tërbon fansat!

View Gallery
10 Photos
Seksi dhe e “lagur”, Afërdita tërbon fansat!

Seksi dhe e “lagur”, Afërdita tërbon fansat!

Seksi dhe e “lagur”, Afërdita tërbon fansat!

Seksi dhe e “lagur”, Afërdita tërbon fansat!

Seksi dhe e “lagur”, Afërdita tërbon fansat!

Seksi dhe e “lagur”, Afërdita tërbon fansat!

Seksi dhe e “lagur”, Afërdita tërbon fansat!

Seksi dhe e “lagur”, Afërdita tërbon fansat!

Seksi dhe e “lagur”, Afërdita tërbon fansat!

Seksi dhe e “lagur”, Afërdita tërbon fansat!

Afërdita Dreshaj bëri “lëmsh” gjithë mediat pak javë më parë me një ‘lojë’ të mirëmenduar. U fol shumë për ndarjen e saj me partnerin çek, por e gjitha rezultoi një mënyrë mjaft e zgjuar e saj për të marrë vëmendje. Pas shumë thashethemve ku ajo nuk pohoi ose mohoi gjë, ajo u rishfaq e lumtur në krahët e të dashurit. Tanimë që kjo histori kaloi, Afërdita u është rikthyer pozave seksi që i poston në rrjetet sociale. Afërdita ka publikuar së fundmi një foto ku shihet në palestër, qull në djersë. Duket se Afërdita e ka marrë shumë seriozisht këtë gjë, dhe format e saj perfekte e konfirmojnë një gjë të tillë.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.