Elvana Gjata rrëfen “çmenduritë” e saj

View Gallery
4 Photos
Elvana Gjata rrëfen “çmenduritë” e saj

Elvana Gjata rrëfen “çmenduritë” e saj

Elvana Gjata rrëfen “çmenduritë” e saj

Elvana Gjata rrëfen “çmenduritë” e saj

Elvana Gjata nuk njihet për skandale, as për afera dashurie, ndonëse prej vitesh flitet kaq shumë për një lidhje mes saj dhe këngëtarit e producentit Flori Mumajesi. Ndonëse nuk i pëlqen skandalet e nuk është nga ato vajza që i preferojnë të dalin e të ekspozohen, edhe Elvana bënë çmenduri të vogla. Këngëtarja e mirënjohur shqiptare, që u rikthye fuqishëm me hitin “Lejla”, thotë se blerjet e shpeshta janë “çmenduritë” më të shpeshta. “Çdo blerje në vetvete është një çmenduri më vete (qesh). Sidomos kur janë me vlera të konsiderueshme”, thotë Elvana, transmeton “Kosovarja”. Fatmirësisht Elvana kufizohet vetëm te këto “çmenduri”…No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.