12 modele të famshme, si kanë qenë kur ishin fëmijë

View Gallery
12 Photos
12 modele të famshme, si kanë qenë kur ishin fëmijë

Cindy Crawford

12 modele të famshme, si kanë qenë kur ishin fëmijë

Kate Moss

12 modele të famshme, si kanë qenë kur ishin fëmijë

Naomi Campbell

12 modele të famshme, si kanë qenë kur ishin fëmijë

Irina Shayk

12 modele të famshme, si kanë qenë kur ishin fëmijë

Natalia Vodianova

12 modele të famshme, si kanë qenë kur ishin fëmijë

Miranda Kerr

12 modele të famshme, si kanë qenë kur ishin fëmijë

Claudia Schiffer

12 modele të famshme, si kanë qenë kur ishin fëmijë

Tyra Banks

12 modele të famshme, si kanë qenë kur ishin fëmijë

Cara Delevingne

12 modele të famshme, si kanë qenë kur ishin fëmijë

Gigi Hadid

12 modele të famshme, si kanë qenë kur ishin fëmijë

Doutzen Kroes

12 modele të famshme, si kanë qenë kur ishin fëmijë

Gisele Bündchen

/Bordo/ Anila Dedaj

Një njeri gjatë fazave të rritjes pëson ndryshime të cilat mund edhe të vinë nga faktorë të jashtëm, por le ta themi shkaktarët kryesorë janë gjenetikë. Tani që është pikërisht periudha kur modelet bëhen të famshme nëpërmjet rrjeteve sociale, të shumtë janë admiruesit e tyre që ndoshta e kanë pyetur veten se si kanë qenë këto ikona bukurie gjatë fëmijërisë së tyre dhe sa kanë ndryshuar ato. Interesante do të ishin natyrisht dhe për mediet këto foto për të hulumtuar rreth ndonjë ndërhyrjeje kirurgjikale të mundshme.  Ju ftojmë t’i hidhni një sy galerisë së mësipërme me foto që ju sjellin pak nostalgji nga e kaluara. Bëhet fjalë pikërisht për 12 nga ikonat më të bukura të modës. Disa nga këto foto është e sigurt se do t’ju habisin.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.