VIP-at që u veshën si princeshat e Disney-t

View Gallery
43 Photos
Blake Lively si Elsa te Frozen
VIP-at që u veshën si princeshat e Disney-t

Blake Lively si Elsa te Frozen

Blake Lively si Hirushja
VIP-at që u veshën si princeshat e Disney-t

Blake Lively si Hirushja

Kirsten Dunst si Belle te "E bukura dhe bisha"
VIP-at që u veshën si princeshat e Disney-t

Kirsten Dunst si Belle te "E bukura dhe bisha"

Petra Nemcova si Hirushja
VIP-at që u veshën si princeshat e Disney-t

Petra Nemcova si Hirushja

Juno Temple si Rapunzel
VIP-at që u veshën si princeshat e Disney-t

Juno Temple si Rapunzel

Miranda Kerr e veshur si Mulan
VIP-at që u veshën si princeshat e Disney-t

Miranda Kerr e veshur si Mulan

Alessandra Ambrosio e veshur si Elsa te "Frozen"
VIP-at që u veshën si princeshat e Disney-t

Alessandra Ambrosio e veshur si Elsa te "Frozen"

Nina Dobrev e veshur si Belle te "E bukura dhe bisha"
VIP-at që u veshën si princeshat e Disney-t

Nina Dobrev e veshur si Belle te "E bukura dhe bisha"

Allison Williams e veshur si Bukuroshja e Fjetur
VIP-at që u veshën si princeshat e Disney-t

Allison Williams e veshur si Bukuroshja e Fjetur

Anna Kendrick e veshur si Belle te "E bukura dhe bisha"
VIP-at që u veshën si princeshat e Disney-t

Anna Kendrick e veshur si Belle te "E bukura dhe bisha"

FKA Twigs e veshur si Pokahontas
VIP-at që u veshën si princeshat e Disney-t

FKA Twigs e veshur si Pokahontas

Claire Danes e veshur si Hirushja
VIP-at që u veshën si princeshat e Disney-t

Claire Danes e veshur si Hirushja

Blake Lively e veshur si Bukuroshja e Fjetur
VIP-at që u veshën si princeshat e Disney-t

Blake Lively e veshur si Bukuroshja e Fjetur

Kendall Jenner e veshur si princesha Jasmin tek "Aladdin"
VIP-at që u veshën si princeshat e Disney-t

Kendall Jenner e veshur si princesha Jasmin tek "Aladdin"

Lorde si Tiana tek "Princesha dhe bretkosa"
VIP-at që u veshën si princeshat e Disney-t

Lorde si Tiana tek "Princesha dhe bretkosa"

Hailee Steinfeld si Hailee Steinfeld tek "Brave" (Guximtarja)
VIP-at që u veshën si princeshat e Disney-t

Hailee Steinfeld si Hailee Steinfeld tek "Brave" (Guximtarja)

Emma Roberts si Meg tek "Herkules"
VIP-at që u veshën si princeshat e Disney-t

Emma Roberts si Meg tek "Herkules"

Heidi Klum si rapunzel
VIP-at që u veshën si princeshat e Disney-t

Heidi Klum si rapunzel

Naomi Watts si princesha Ariel
VIP-at që u veshën si princeshat e Disney-t

Naomi Watts si princesha Ariel

Cate Blanchett si princesha Tiana
VIP-at që u veshën si princeshat e Disney-t

Cate Blanchett si princesha Tiana

Saoirse Ronan si princesha Arile
VIP-at që u veshën si princeshat e Disney-t

Saoirse Ronan si princesha Arile

Alicia Vikander si princesha Belle
VIP-at që u veshën si princeshat e Disney-t

Alicia Vikander si princesha Belle

Rachel McAdams si Merida
VIP-at që u veshën si princeshat e Disney-t

Rachel McAdams si Merida

Lianne La Havas si princesha Tiana
VIP-at që u veshën si princeshat e Disney-t

Lianne La Havas si princesha Tiana

January Jones si princesha Ariel
VIP-at që u veshën si princeshat e Disney-t

January Jones si princesha Ariel

Kiernan Shipka si Borëbardha
VIP-at që u veshën si princeshat e Disney-t

Kiernan Shipka si Borëbardha

Bella Thorne  si Zilka te Piter Pan
VIP-at që u veshën si princeshat e Disney-t

Bella Thorne si Zilka te Piter Pan

Maggie Gyllenhaal si princesha Anna
VIP-at që u veshën si princeshat e Disney-t

Maggie Gyllenhaal si princesha Anna

Lily James si princesha Aurora
VIP-at që u veshën si princeshat e Disney-t

Lily James si princesha Aurora

Kim Kardashian si Jasmine tek "Aladdin"
VIP-at që u veshën si princeshat e Disney-t

Kim Kardashian si Jasmine tek "Aladdin"

Elle Fanning si princesha Elsa
VIP-at që u veshën si princeshat e Disney-t

Elle Fanning si princesha Elsa

Cate Blanchett si Mulan
VIP-at që u veshën si princeshat e Disney-t

Cate Blanchett si Mulan

Bar Rafaeli si Meg te "Hercules"
VIP-at që u veshën si princeshat e Disney-t

Bar Rafaeli si Meg te "Hercules"

Lupita Nyong'o si Hirushja
VIP-at që u veshën si princeshat e Disney-t

Lupita Nyong'o si Hirushja

Rihanna si aurora te "Bukuroshja e fjetur"
VIP-at që u veshën si princeshat e Disney-t

Rihanna si aurora te "Bukuroshja e fjetur"

Emma Stone  si  princesha Ariel
VIP-at që u veshën si princeshat e Disney-t

Emma Stone si princesha Ariel

Eva Mendes si Pokahontas
VIP-at që u veshën si princeshat e Disney-t

Eva Mendes si Pokahontas

Camilla Belle si Borëbardha
VIP-at që u veshën si princeshat e Disney-t

Camilla Belle si Borëbardha

Katie Holmes si Belle
VIP-at që u veshën si princeshat e Disney-t

Katie Holmes si Belle

Keira Knightley si Rapunzel
VIP-at që u veshën si princeshat e Disney-t

Keira Knightley si Rapunzel

Kerry Washington si Jasmine
VIP-at që u veshën si princeshat e Disney-t

Kerry Washington si Jasmine

Olivia Munn si Mulan
VIP-at që u veshën si princeshat e Disney-t

Olivia Munn si Mulan

Zooey Deschanel si Elsa te "Frozen"
VIP-at që u veshën si princeshat e Disney-t

Zooey Deschanel si Elsa te "Frozen"

/Bordo/ Anila Dedaj

Me siguri që të gjitha femrat pëlqejnë të ndihen si princesha, edhe nëse është një fustan që mund t’i bëjë të ndihen të tilla atëherë entuziazmi shtohet natyrisht. Po nëse fustanet janë ato të princeshave të Disney-t dhe të bëjnë të dukesh qoftë për një ditë si Frozen, Belle, Hirushja etj askush nuk mund t’i rezistonte tundimit për t’i veshur. Dhe të parat janë sigurisht yjet e Hollywood-it që veshur në këtë mënyrë duken të mrekullueshme, si princesha të vërteta…

Ska komente

Keni një mendim

Adresa juaj e email nuk do të publikohet.