10 foto të rralla: Supermodelet e viteve ’90 në prapaskenë

View Gallery
11 Photos
10 foto të rralla: Supermodelet e viteve ’90 në prapaskenë

10 foto të rralla: Supermodelet e viteve ’90 në prapaskenë

CINDY CRAWFORD Chanel, 1996

10 foto të rralla: Supermodelet e viteve ’90 në prapaskenë

CLAUDIA SCHIFFER dhe GIANFRANCO FERRE Dior, 1995

10 foto të rralla: Supermodelet e viteve ’90 në prapaskenë

EVA HERZIGOVA Haute Couture, 1997

10 foto të rralla: Supermodelet e viteve ’90 në prapaskenë

HELENA CHRISTENSEN Haute Couture, YSL,1993

10 foto të rralla: Supermodelet e viteve ’90 në prapaskenë

INES RIVERO dhe CARLA BRUNI Yves Saint Laurent, 1998

10 foto të rralla: Supermodelet e viteve ’90 në prapaskenë

KATE MOSS Calvin Klein, 1995

10 foto të rralla: Supermodelet e viteve ’90 në prapaskenë

LINDA EVANGELISTA John Galliano, 1998

10 foto të rralla: Supermodelet e viteve ’90 në prapaskenë

NAOMI CAMPBELL, KARL LAGERFELD, dhe CHRISTY TURLINGTON Chanel, 1992

10 foto të rralla: Supermodelet e viteve ’90 në prapaskenë

Tyra Banks Yves Saint Laurent (1992)

10 foto të rralla: Supermodelet e viteve ’90 në prapaskenë

Claudia Chiffer dhe John Galliano. Dior, Paris (1997)

/Bordo/ Anila Dedaj 

Vitet ’90 ishin një periudhë e dedikuar trend-eve të mëdha të gjitha nëpërmjet supermodeleve që kishin ndër të tjera personalitete që linin gjurmë

Mund të quhet edhe “epoka e supermodeleve”

Ishte një kohë kur flitej më shumë për modelet në kopertinat e revistave sesa për yjet e kinematografisë. Ishin 5 zonjusha spektakolare që janë padyshim ikona në botën e modës që shpërndanë këtë frymë: Linda Evangelista, Christy Turlington, Cindy Crawford, Naomi Campbell, dhe Claudia Schiffer. Pas bukurisë dhe karaktereve të këtyre supermodeleve, a ka ndonjë që do të refuzonte të bëhej admirues i tyre? Këto diva absolute që zotëruan skenën e modës, dukë “shëtitur” sa në një kopertinë në një tjetër ende sot mahnitin me hiret e tyre. Në galerinë e mësipërme mund të shikoni disa foto të rralla të realizuara në prapaskenat e sfilatave…No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.