Hoteli me 7 yje! 515 mln dollarë dhe luks pa fund

View Gallery
10 Photos
Hoteli me 7 yje! 515 mln dollarë dhe luks pa fund

Hoteli me 7 yje! 515 mln dollarë dhe luks pa fund

Hoteli me 7 yje! 515 mln dollarë dhe luks pa fund

Hoteli me 7 yje! 515 mln dollarë dhe luks pa fund

Hoteli me 7 yje! 515 mln dollarë dhe luks pa fund

Hoteli me 7 yje! 515 mln dollarë dhe luks pa fund

Hoteli me 7 yje! 515 mln dollarë dhe luks pa fund

Hoteli me 7 yje! 515 mln dollarë dhe luks pa fund

Hoteli me 7 yje! 515 mln dollarë dhe luks pa fund

Hoteli me 7 yje! 515 mln dollarë dhe luks pa fund

Ky hotel është inauguruar pak ditë më parë në Shangai. Quhet “Wanda Reign”. Ai është një hotel me 20 kate dhe ndërtimi i tij ka kushtuar 515 mln dollarë. Ka luks pa fund dhe 4 klube nate. Çmimi? Dhoma më e lirë është 500 dollarë për një natë. Arkitektura është bazuar në stilin kinez të shekullit 20. Muret janë veshur me mermer cilësor.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.