Një buqetë me trëndafila për Lorin… Ja kush i dërgon

View Gallery
6 Photos
Një buqetë me trëndafila për Lorin… Ja kush i dërgon

Një buqetë me trëndafila për Lorin… Ja kush i dërgon

Një buqetë me trëndafila për Lorin… Ja kush i dërgon

Një buqetë me trëndafila për Lorin… Ja kush i dërgon

Një buqetë me trëndafila për Lorin… Ja kush i dërgon

Një buqetë me trëndafila për Lorin… Ja kush i dërgon

/Bordo/ A.D

Ka kaluar një natë të bukur më i vogli i familjes Hoxha, nën kujdesin e motrës së tij të dashur Lorit, edhe gjesti i tij këtë mëngjes tregon se ai me siguri do të bëhet një gentleman i vërtetë.

Itani duket i lumtur që falë motrës së tij Lorit ka kaluar një mbrëmje të qetë dhe të këndëshme ndaj edhe ai e falënderon atë në më të bukurën prej mënyrave. Një buqetë me trëndafila të bardhë shoqëruar me një shënim të sinqertë : “Lori faleminderit që fjete dhe u kujdese për mua, Itan”.

Lorit i ka pëlqyer shumë gjesti i vëllait ndaj e ka ndarë me admiruesit e saj, pse jo edhe duke dhënë një mesazh edhe shembull të mirë për frymën edukuese që duhet të ketë brezi i ri.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.