Femrat shqiptare që “kaloi” Donald Trump

View Gallery
7 Photos
Femrat shqiptare që “kaloi” Donald Trump

Femrat shqiptare që “kaloi” Donald Trump

Femrat shqiptare që “kaloi” Donald Trump

Femrat shqiptare që “kaloi” Donald Trump

Femrat shqiptare që “kaloi” Donald Trump

Miss Universe Organization Photocall
Femrat shqiptare që “kaloi” Donald Trump
Miss Universe Organization Photocall

Femrat shqiptare që “kaloi” Donald Trump

Donald Trump është presidenti i ri i Amerikës dhe për disa javë do të marrë zyrtarisht detyrën e re. Por miliarderi amerikan është i ri në politikë dhe njihet për bizneset e tij dhe organizimin e konkurseve të ndryshme të bukurisë. Vite më parë ai themeloi “Trump Models” dhe është fotografuar me shumë modele të njohura, edhe disa shqiptare. Mes tyre mund të përmendim Marigona Dragushën, Zana Krasniqin, Anxhela Martinin etj. Veç tyre, Trump ka bashkëpunuar edhe me fotografin Fadil Berisha i cili për disa vite rradhazi ka qenë fotograf zyrtar i Miss Universe spektaklit të Donald Trump.

Ska komente

Keni një mendim

Adresa juaj e email nuk do të publikohet.