Jennifer Garner seksi për shopping

Ajo është një nënë e përkushtuar dhe rrallëherë shihet në publik pa tre fëmijët e saj. Por Jennifer Garner ka preferuar të bëjë vetëm shopping në Barneys në California.

Jennifer Garner
Jennifer Garner

44 vjeçarja kishte zgjedhur një paraqitje të pastër dhe të sofistikuar. Garner mbante veshur një bluzë të bardhë, kombinuar me një fund të shkurtër të zi, një shall të bardhë dhe këpucë-sandale të zeza. Look-u plotësohej syzet e diellit dhe blloku i shënimeve që mbante në dorë.

Jennifer Garner
Jennifer Garner


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.