Reagon Obama, pas shpalljes së Trump si president i SHBA (Video)

/Bordo/ Anila Dedaj

Zgjedhjet SHBA, Barack Obama: “Si do që të shkojë, nesër dielli do të lind përsëri”

“Kujtoni se: nuk ka rëndësi se çfarë do të ndodhë, dielli nesër do të lindë përsëri dhe Amerika do të jetë edhe më shumë se sot, vendi më i madh në botë.” – kështu shprehet presidenti i Shteteve të Bashkuara, Barack Obama në një video të shpërndarë nga BuzzFeed News ku komenton zgjedhjet presidenciale.

“Le ta shikojmë realitetin në fytyrë: ishte një fushatë rraskapitëse, stresuese, ndonjëherë krejtësisht e çuditshme për të gjithë ne”, – konfirmoi Obama. “Por, dua që të gjithë të kuptojnë diçka.” – vazhdoi ai . “Ndërsa me siguri kësaj here hasëm diçka të re, ajo që nuk është krejtësisht e re është se demokracia jonë ka qenë gjithmonë e trazuar dhe e ashpër. Kemi kaluar zgjedhje të vështira dhe që e kanë ndarë opinionin publik edhe në të shkuarën dhe kemi dalë më të fortë se më parë”.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.