Trump president: Fushata elektorale më e çmendur në 30 foto

View Gallery
31 Photos
Trump president: Fushata elektorale më e çmendur në 30 foto

Trump president: Fushata elektorale më e çmendur në 30 foto

Trump president: Fushata elektorale më e çmendur në 30 foto

Trump president: Fushata elektorale më e çmendur në 30 foto

Trump president: Fushata elektorale më e çmendur në 30 foto

Trump president: Fushata elektorale më e çmendur në 30 foto

Trump president: Fushata elektorale më e çmendur në 30 foto

Trump president: Fushata elektorale më e çmendur në 30 foto

Trump president: Fushata elektorale më e çmendur në 30 foto

Trump president: Fushata elektorale më e çmendur në 30 foto

Trump president: Fushata elektorale më e çmendur në 30 foto

Trump president: Fushata elektorale më e çmendur në 30 foto

Trump president: Fushata elektorale më e çmendur në 30 foto

Trump president: Fushata elektorale më e çmendur në 30 foto

Trump president: Fushata elektorale më e çmendur në 30 foto

Trump president: Fushata elektorale më e çmendur në 30 foto

Trump president: Fushata elektorale më e çmendur në 30 foto

Trump president: Fushata elektorale më e çmendur në 30 foto

Trump president: Fushata elektorale më e çmendur në 30 foto

Trump president: Fushata elektorale më e çmendur në 30 foto

Trump president: Fushata elektorale më e çmendur në 30 foto

Trump president: Fushata elektorale më e çmendur në 30 foto

Trump president: Fushata elektorale më e çmendur në 30 foto

Trump president: Fushata elektorale më e çmendur në 30 foto

Trump president: Fushata elektorale më e çmendur në 30 foto

Trump president: Fushata elektorale më e çmendur në 30 foto

Trump president: Fushata elektorale më e çmendur në 30 foto

Trump president: Fushata elektorale më e çmendur në 30 foto

Trump president: Fushata elektorale më e çmendur në 30 foto

Trump president: Fushata elektorale më e çmendur në 30 foto

Trump president: Fushata elektorale më e çmendur në 30 foto
trump32

Beteja e dy kandidatëve, dhe duelet në tv duke kaluar në dhjetra skandale

Një fushatë elektorale për presidencën e Shteteve të Bashkuara nga më të ashprat dhe jo korrekte në historinë amerikane ka vendosur përballë Donald Trump dhe Hillary Clinton. Një përballje që miliarderi republikan sapo e fitoi. Beteja që nisi një vit e gjysmë më parë dhe që nxori në fushëbetejë  të dy, Hillary-n në prill dhe Trump-in në qershor së bashku me 14 republikan të tjerë të cilët pavarësisht skeptikëve i mposhti.

Në galerinë e mësipërme ju sjellim historinë e kësaj fushate elektorale, në 30 klikime.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.