Lady Gaga proteston përpara Trump Tower

Pasi zgjedhjet presidenciale në Shtetet e Bashkuara të Amerikës nxorrën fitues republikanin Donald Trump, këngëtarja Lady Gaga – një mbështetëse e zjarrtë e Hillary Clinton-it – ka protestuar përpara Trump Tower në New York.

Lady Gaga
Lady Gaga

Lady Gaga është fotografuar duke qarë e duke u lutur në makinë përpara se të shfaqej duke protestuar. Pavarësisht nga lotët, Gaga ka bërë thirrje për ripërtëritje dhe veprim. “Dua të jetoj në #VendineMirësisë ku #DuaUrrejtjenpërTrumpin” – ka shkruar ajo në Twitter.

Ska komente

Keni një mendim

Adresa juaj e email nuk do të publikohet.