Lori Hoxha kritikon Sarën dhe Ledionin: Ku shkon kështu?!

View Gallery
5 Photos
Lori Hoxha kritikon Sarën dhe Ledionin: Ku shkon kështu?!

Lori Hoxha kritikon Sarën dhe Ledionin: Ku shkon kështu?!

Lori Hoxha kritikon Sarën dhe Ledionin: Ku shkon kështu?!

Lori Hoxha kritikon Sarën dhe Ledionin: Ku shkon kështu?!

Lori Hoxha kritikon Sarën dhe Ledionin: Ku shkon kështu?!

Ato janë tejet aktive në rrjetet sociale dhe shpesh i publikojnë edhe bisedat private. Një e tillë ka shkaktuar shumë humor të ndjekësit e Lori Hoxhës në rrjet. Ajo ka publikuar një video ku kritikon Sarën pasi ka treguar më shumë se sa duhet nga këmbët e saj. “Të duket normale për një mami që të dalë kështu me shalët jashtë? Po si të lë burri njëherë?”, i thotë Lori së motrës.


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.