Melania Trump, stili i zonjës së parë gjatë fushatës

View Gallery
8 Photos
Melania Trump, stili i zonjës së parë gjatë fushatës

Melania Trump, stili i zonjës së parë gjatë fushatës

Melania Trump, stili i zonjës së parë gjatë fushatës

Melania Trump, stili i zonjës së parë gjatë fushatës

Melania Trump, stili i zonjës së parë gjatë fushatës

Melania Trump, stili i zonjës së parë gjatë fushatës

Melania Trump, stili i zonjës së parë gjatë fushatës

Melania Trump, stili i zonjës së parë gjatë fushatës

Ajo tani është zonja e parë e Shteteve të Bashkuara të Amerikës. Melania Trump, akoma më shumë do të jetë në qendër të vëmendjes së shtypit dhe syrit kureshtar të njerëzve. Tanimë do kalohet në qelizëm çdo lëvizje e ish-modeles sllovene, çdo fjalë e saj e padyshim look-u i saj. Shikoni në galeri disa nga momentet e zonjës së parë gjatë fushatës për zgjedhjet presidenciale në Amerikë.

Ska komente

Keni një mendim

Adresa juaj e email nuk do të publikohet.