Victoria Beckham tregon këmbët e tonifikuara në aeroport

Ajo gjithmonë sigurohet që të jetë e kuruar në çdo detaj. Jo vetëm në ngjarje të rëndësishme, por edhe në rrugë, duke bërë shopping apo edhe në aeroport.

Victoria Beckham në aeroport
Victoria Beckham në aeroport

E veshur krejtësisht me të zeza, Victoria Beckham është fotografuar në aeroportin ndërkombëtar të Hong Kong-ut në Kinë. 42 vjeçarja dukej mjaft elegante e veshur me një fustan të shkurtër, sandale, çantë-kuletë dhe pallto të zezë nga koleksioni i saj. Përveç veshjes, ato që bien në sy janë këmbët e tonifikuara të stilistes dhe trupi mjaft në formë.

Victoria Beckham në aeroport
Victoria Beckham në aeroport


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.