Donald Trump dhe veturat e tij

View Gallery
13 Photos
cadillac-escalade
Donald Trump dhe veturat e tij
cadillac-escalade

chevrolet-camaro-ss
Donald Trump dhe veturat e tij
chevrolet-camaro-ss

Donald Trump dhe veturat e tij

donald-turmp-silver-cloud
Donald Trump dhe veturat e tij
donald-turmp-silver-cloud

lambroghini-diablo
Donald Trump dhe veturat e tij
lambroghini-diablo

maybach-57
Donald Trump dhe veturat e tij
maybach-57

mercedes-s600
Donald Trump dhe veturat e tij
mercedes-s600

mercedes-slr-mclaren
Donald Trump dhe veturat e tij
mercedes-slr-mclaren

phantom
Donald Trump dhe veturat e tij
phantom

silver-cloud
Donald Trump dhe veturat e tij
silver-cloud

tesla-roadster
Donald Trump dhe veturat e tij
tesla-roadster

trump-executives-series
Donald Trump dhe veturat e tij
trump-executives-series

trump-golden-series
Donald Trump dhe veturat e tij
trump-golden-series

Kandidati republikan Donald Trump u bë të mërkurën më 9 nëntor 2016 presidenti i 45-të i SHBA-s. Në këtë post, ai do të lëvizë shumë shpjet me limuzinën presidenciale, të famshmen Cadillac One që ndryshe e quajnë “Bisha” për dimensionet impresionuese, shasin prej kamioni dhe blindimin ushtarak. Miliarderi për një kohë të mbyllë veturat e tij të shumta në garazh. Në fakt njeriu i ri më i fuqishëm i botës është një i apasionuar pas veturave, shkruan “The Washington Post”.

Ai njihet kryesisht për shijen e tij të theksuar për modelet Rolls Royce. Një nga veturat e tij të para ishte një “Silver Cloud” i vitit 1956 dhe ka qenë gjithashtu pronari i një Phantom. Normalisht që koleksioni i tij nuk ndalon këtu dhe Donald Trump ka kaluar në duart e tij edhe një “Mercedes SLR McLaren”, një “Tesla Roadster”, një “Maybach 57” si dhe një “Chevrolet Camaro SS” të vitit 2011.

Por nuk duhet të harrojmë “Lambroghini Diablo” të tij të vitit 1997, ngjyrë blu dhe me motor elektrik. Që po bën disa kohë që e ka shitur me vlerën e 300 000 dollarëve, kjo bukuroshe italiane ditët e fundit është shfaqur në shitje. Pronari i saj po përfiton nga mediatizimi i presidentit të ri duke e nxjerë me një vlerë fillestare prej 460 000 dollarë.

Në jetën e përditshme, zonja Trump, lëviz me një “Mercedes S600”, ndërsa zoti  Trump preferon një “Cadillac Escalade”. Por manjati i pronave të patundshme është shumë i lidhur me këtë markë amrikane prej shumë vitesh. Madje ai kishte arritur deri në pikën që të prodhonte dy limuzina nga “Cadillac” me emrin e tij, “Trump Executives Series” dhe “Trump Golden Series”. Por normalisht që sot, në sytë e tij, asnjëra prej ture nuk i afrohet të famshmes “Cadillac One”.

Ska komente

Keni një mendim

Adresa juaj e email nuk do të publikohet.