Luks pa fund! Brenda avionit 100 mln dollarë të Donald Trump

View Gallery
12 Photos
Luks pa fund! Brenda avionit 100 mln dollarë të Donald Trump

Luks pa fund! Brenda avionit 100 mln dollarë të Donald Trump

Luks pa fund! Brenda avionit 100 mln dollarë të Donald Trump

Luks pa fund! Brenda avionit 100 mln dollarë të Donald Trump

Luks pa fund! Brenda avionit 100 mln dollarë të Donald Trump

Luks pa fund! Brenda avionit 100 mln dollarë të Donald Trump

Luks pa fund! Brenda avionit 100 mln dollarë të Donald Trump

Luks pa fund! Brenda avionit 100 mln dollarë të Donald Trump

Luks pa fund! Brenda avionit 100 mln dollarë të Donald Trump

Luks pa fund! Brenda avionit 100 mln dollarë të Donald Trump

Luks pa fund! Brenda avionit 100 mln dollarë të Donald Trump

Luks pa fund! Brenda avionit 100 mln dollarë të Donald Trump

Donald Trump pritet të marrë detyrën në 20 janarin e vitit të ardhshëm. Pasi të bëhet president ai do të udhëtojë me Air Force One, avionin presidencial. Trumpit do t’i duhet të heqë dorë nga avioni i tij privat. Ai e ka quajtur atë “Trump Force One”. Trump e ka personalizuar duke i vendosur emrin sipër, duke e dekoruar me mermer dhe ar. Ja disa foto të tij.

Ska komente

Keni një mendim

Adresa juaj e email nuk do të publikohet.