Njihuni me Ivankën, vajzën dhe këshilltaren e Trump

View Gallery
30 Photos
Njihuni me Ivankën, vajzën dhe këshilltaren e Trump

Njihuni me Ivankën, vajzën dhe këshilltaren e Trump

Njihuni me Ivankën, vajzën dhe këshilltaren e Trump

Njihuni me Ivankën, vajzën dhe këshilltaren e Trump

Njihuni me Ivankën, vajzën dhe këshilltaren e Trump

Njihuni me Ivankën, vajzën dhe këshilltaren e Trump

Njihuni me Ivankën, vajzën dhe këshilltaren e Trump

Njihuni me Ivankën, vajzën dhe këshilltaren e Trump

Njihuni me Ivankën, vajzën dhe këshilltaren e Trump

Njihuni me Ivankën, vajzën dhe këshilltaren e Trump

Njihuni me Ivankën, vajzën dhe këshilltaren e Trump

Njihuni me Ivankën, vajzën dhe këshilltaren e Trump

Njihuni me Ivankën, vajzën dhe këshilltaren e Trump

Njihuni me Ivankën, vajzën dhe këshilltaren e Trump

Njihuni me Ivankën, vajzën dhe këshilltaren e Trump

Njihuni me Ivankën, vajzën dhe këshilltaren e Trump

Njihuni me Ivankën, vajzën dhe këshilltaren e Trump

Njihuni me Ivankën, vajzën dhe këshilltaren e Trump

Njihuni me Ivankën, vajzën dhe këshilltaren e Trump

Njihuni me Ivankën, vajzën dhe këshilltaren e Trump

Njihuni me Ivankën, vajzën dhe këshilltaren e Trump

Njihuni me Ivankën, vajzën dhe këshilltaren e Trump

Njihuni me Ivankën, vajzën dhe këshilltaren e Trump

Njihuni me Ivankën, vajzën dhe këshilltaren e Trump

Njihuni me Ivankën, vajzën dhe këshilltaren e Trump

Njihuni me Ivankën, vajzën dhe këshilltaren e Trump

Njihuni me Ivankën, vajzën dhe këshilltaren e Trump

Njihuni me Ivankën, vajzën dhe këshilltaren e Trump

Njihuni me Ivankën, vajzën dhe këshilltaren e Trump

Njihuni me Ivankën, vajzën dhe këshilltaren e Trump

/Bordo/ Anila Dedaj

Mama, modele, sportive, sipërmarrëse, stiliste. E pamundur ta etiketosh Ivanka Trump, vajzën e presidentit të sapozgjedhur të Shteteve të Bashkuara. E diplomuar me pikët maksimale në Ekonomi, 35-vjeçarja është zëvendës presidente e ndërmarrjes së familjes, e Organizatës Trump dhe këshilltare e Donald Trump. Edhe pse shumë e angazhuar në punë, ajo ka ndërtuar familjen e saj (ka tre fëmijë me të shoqin Jared Kushner)  dhe njëkohësisht kultivon edhe pasionin për modën dhe sport-in. E tregojnë fotot e shumta që ka zgjedhur të publikojë në profilin e saj në Instagram ku duket se është gjithmonë duke nxituar, por e buzëqeshur, dhe nuk ka ndrojtje për të alternuar fustanet e mbrëmjeve glamour në formën e saj më të mirë me foto ku shfaqet pa makijazh dhe duke gatuar për të vegjlit Arabella, Joseph dhe Theodor.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.