Rozana Radi tregon “pengun”: Ja çfarë më ka mbetur pa bërë

View Gallery
5 Photos
Rozana Radi tregon “pengun”: Ja çfarë më ka mbetur pa bërë

Rozana Radi tregon “pengun”: Ja çfarë më ka mbetur pa bërë

Rozana Radi tregon “pengun”: Ja çfarë më ka mbetur pa bërë

Rozana Radi tregon “pengun”: Ja çfarë më ka mbetur pa bërë

Rozana Radi tregon “pengun”: Ja çfarë më ka mbetur pa bërë

Rozana Radi ka dhënë një intervistë ku ka folur lidhur me suksesin e këngës së saj të fundit dhe projektet e tjera. Ajo tregon se ka mbetur vetëm një gjë në jetën e saj, që ende nuk e ka bërë.  “Nuk jam bërë akoma mama, kjo ka mbetur pa bërë. Unë nuk planifikoj asgjë, nuk bëj plane në jetën time, të gjitha gjërat m’i ka sjellë Zoti”, ka thënë Rozana për “Bluetooth”. E pyetur nëse do të bëhet nënë së shpejti, Rozana thotë: “Kush femër nuk do të bëhet nënë?! Unë, që kur kam parë mamanë time, mendoja se do bëhesha një nënë shembullore”.

Ska komente

Keni një mendim

Adresa juaj e email nuk do të publikohet.