Këngëtarja e njohur i lë të gjithë gojëhapur: Është shtatzënë!

View Gallery
7 Photos
Këngëtarja e njohur i lë të gjithë gojëhapur: Është shtatzënë!

Këngëtarja e njohur i lë të gjithë gojëhapur: Është shtatzënë!

Këngëtarja e njohur i lë të gjithë gojëhapur: Është shtatzënë!

Këngëtarja e njohur i lë të gjithë gojëhapur: Është shtatzënë!

Këngëtarja e njohur i lë të gjithë gojëhapur: Është shtatzënë!

Këngëtarja e njohur i lë të gjithë gojëhapur: Është shtatzënë!

Këngëtarja e njohur i lë të gjithë gojëhapur: Është shtatzënë!

Prej disa kohësh ajo nuk ishte shfaqur shumë në publik dhe ndoshta fansat e saj mendonin se po përgatiste një album, por në fak Pink po përgatiste diçka më të madhe. Pink ka njoftuar në Tuitter se është shtatzënë. Ajo ka publikuar një foto ku shihet madje barku i saj i madh, duke treguar se është në muajt e fundit të shtatzanisë. Këngëtarja ka një vajzë 5-vjeçare me partnerin e saj Carey Hart. Nuk dihet ende seksi i fëmijës dhe ndoshta Pink nuk do të na e thotë deri sa ai/ajo të lindë.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.