Pa grim, por Jennifer është sërish një mrekulli!

View Gallery
6 Photos
Pa grim, por Jennifer është sërish një mrekulli!

Pa grim, por Jennifer është sërish një mrekulli!

Pa grim, por Jennifer është sërish një mrekulli!

Pa grim, por Jennifer është sërish një mrekulli!

Pa grim, por Jennifer është sërish një mrekulli!

Pa grim, por Jennifer është sërish një mrekulli!

Jennifer Lopez është fotografuar ditën e djeshme në rrugë teksa kishte dalë pa grim. Ajo ishte veshur thjesht dhe me një xhup sipër. Por pavarësisht se këngëtarja bukuroshe 46-vjeçare nuk kishte përdorur fare grim, ajo ishte një mrekulli. Kohët e fundit është përfolur për një lidhje të saj me ish-bashkëshortin Marc Anthony, megjthatë ende nuk ka ndodhur diçka që të na bëjë të besojmë se do të rikthehen vërtetë. Ata janë parë disa herë në koncerte të përbashkëta ku është vënë re njëfarë afrimititet, por ndoshta është thjesht miqësi.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.